OTSING
Firmainfo
  WOODPRODUCTS OÜ

Telefon: 618 8148, 5917 5345
E-mail: Saada kiri
WWW: www.trashcancovers.com
Facebook


Aadress: Pähkli 14, Tallinn 12012, Harjumaa
Reg. kood: 12561732
 
  OÜ Woodproducts tegeleb puittoodete tootmise ja turustamisega Eestis ja meie lähiriikides. Meie põhitooteks on integreeritavad ümbrised plastikust prügikonteineritele. Meie tooteid saate soetada suurematest ehituspoodidest või tellida meie veebipoest.
Tooted on müügil ka Hansaplant ja Hortes aianduskeskustes.

Meie klientideks on põhiliselt eramajaomanikud, kes soovivad oma rohelise või musta prügikonteineri asendada millegi silmale rohkem nauditavamaga.

Uudne prügikastiümbris võimaldab kaane avamisel automaatselt avada ka selle sees asetseva prügikastikaane, võimaldades prügi lihtsalt ja mugavalt sisse visata.

Kuna inimeste majad, aiad ja maitseeelistused värvivalikute suhtes on erinevad, siis oleme teinud oma toote immutatud niiskuskindlast puidust ja jätnud värvivaliku iga kliendi enda otsustada.

TOOTED

Kuna 90% eramajade kasutuses olevad prügikonteinerid on 240 L mahutavusega, siis oleme esimesena turule toonud ümbrised just sellele prügikonteineri suurusele. Kõik meie tooted on tehtud Eestimaisest männipuust, mis on immutatud niiskuskindla vahendiga. Kõik metalsed osad on kuumtsingitud, et need meie ilmastikuoludes roostetama ei hakkaks. Kuna oleme saanud oma toodetele kaitse Euroopa Liidu riikides, siis võite kindlad olla, et ei leia samasuguseid tooteid kellegi teise tootevalikus. Kuna inimeste aiad, majad ja maitseeelistused on erinevad, siis oleme jätnud oma tooted värvimata. Hetkel on meie ümbrised tänu immutusvahendile helepruunid ja paljud meie kliendid ongi selle just nii jätnud. Tänase seisuga võite valida kolme erineva kujunduse vahel ja loodame, et leiate nende seast endale sobiva.

SOBIVUS

Kuna kasutusel on erinevate kaantega 240L mahutavusega prügikonteinereid, siis enne tellimist tehke palun kindlaks, kas Teie prügikonteinerikaas sobib meie tootega. Kuna 240L Eestis kasutusel olevad prügikonteinerid on kõik starndartkujuga, siis sobib meie ümbris kõigile prügikonteineritele, kuid me ei saa garanteerida, et kõikide konteineri kaas oleks meie ümbrise kaanega integreeruv.

Kui tunnete allpool olevatelt piltidelt ära Teie kasutuses oleva prügikonteineri, siis võite kindel olla, et see sobib täpselt meie prügikastiümbristega.
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
EHITUSTEENUSED, EHITUSMATERJALID
Aiad, piirded, väravad, terassid
Garaažid, kuurid, varjualused, kasvuhooned
MÖÖBEL JA SISUSTUS
Aiasisustus, aiakaubad
 
Saada kiri
 
       
  Sinu nimi Sinu e-post  
   
  Teema  
   
  Kirja sisu  
   
 
   
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880